Ben jij klaar voor jouw eigen onderneming in de vacaturebranche? Start dan jouw eigen vacatureportaal in de regio waar jij vertrouwd bent.

Wil jij graag voor jezelf beginnen, maar weet je niet waarmee, waarin of hoe? Dan biedt LokaleBanen hier een mooie uitkomst. Als Partner bij LokaleBanen ben je zelfstandig ondernemer. Wij bieden jou de handvatten voor het succesvol opstarten van een vacatureportaal in jouw regio.

Wat regelen wij voor jou?

  • Data voor acquisitie? Check.
  • Administratie? Check.
  • Productiewerk? Check!
  • Software? Je raadt het al… Check!

Vraag informatie aan

Maar wat ga je dan wel doen?

Jij gaat er voor zorgen dat het nieuwe portaal een begrip wordt in jouw regio voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Je verkoopt vacatures en onderhoudt het klantcontact. Je bouwt relaties op en adviseert klanten in hun zoektocht naar het vinden van personeel.

Vraag informatie aan

Wat moet je kunnen?

Opleidingen en ervaring zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar wij hechten vooral waarde aan jouw motivatie, ambitie en doorzettingsvermogen. Het is belangrijk dat je van nature klantvriendelijk en service- en resultaatgericht bent. 

Er dient een investering gedaan te worden om een portaal te starten. Deze nemen wij grotendeels voor onze rekening. Echter verwachten wij ook een kleine investering van jouw kant. 

Vraag informatie aan

Dit smaakt naar meer…

Zodra je je aansluit als partner bij LokaleBanen profiteer je van de jarenlange ervaring op en kennis van de vacaturemarkt. Door dit te combineren met jouw gedrevenheid en kennis van de lokale markt, maken we het nieuwe portaal samen tot een succes.

Vraag informatie aan

Interesse?

Dan maken wij graag een afspraak om jou te leren kennen als persoon en om alle mogelijkheden door te nemen. Houden we hier beiden een goed gevoel aan over, dan zijn we nog maar een paar stappen verwijderd van de start van een nieuw vacatureportaal!

Vraag informatie aan