Zwirs Horti Projects | Honselersdijk | 0174620514

https://www.zwirshorti.nl

Waarom werken bij Zwirs Horti Projects

Zwirs Horti Projects is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, actief in het ontwerpen en bouwen van complete kassenbouwprojecten wereldwijd. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij een tevreden klant onze drijfveer is. Zwirs Horti Projects heeft met haar medewerkers een grote groep onderaannemers waarop een beroep gedaan kan worden. Zodoende zijn wij in staat om snel te kunnen handelen en een project van begin tot eind, op korte termijn en volgens een strak gepland schema efficiënt op te leveren.

De mogelijkheden
Wij ontwerpen en bouwen elk type kas volgens de laatste trends en eisen, met de beste en nieuwste materialen en geheel volgens de wensen en eisen van onze klant. Natuurlijk kunnen wij alle standaard kassen leveren en bouwen, zo is men verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het alleen leveren van materialen, het renoveren van bestaande kassen, projectbegeleiding middels supervisie of een totaal project: bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit en de beste betrouwbare oplossingen.

Meer dan kassenbouw
Niet alleen op het gebied van kassenbouw zijn wij de ideale partner, maar ook voor bedrijfsruimtes en tuincentra. Zwirs Horti Projects ontwerpt en bouwt deze altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen, volgens de laatste strikte normen en regels. Naar een ontwerp van uw architect of naar een gezamenlijk uitgewerkt plan, wij kunnen het naar uw wensen realiseren. Met de hoogste kwaliteit aan materialen en technologie staan wij garant voor een indrukwekkend resultaat.

Samenwerking staat voorop
Zwirs Horti Projects hecht veel waarde aan samenwerking, daarom hebben we een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers voor de technische installaties. Zo bent u als opdrachtgever verzekerd van de modernste techniek. Ook voor gespecialiseerde (tuinbouw)adviesbureaus zijn we een betrouwbare partner. De realisatie ter plekke is in handen van onze eigen mensen, al dan niet ondersteund door lokale partners.

Een Westlands familiebedrijf dat de tuinbouw door en door kent
Als Westlands bedrijf hebben we de ontwikkeling van de glastuinbouw van dichtbij gevolgd. Er is veel veranderd door de jaren heen. Wat echter niet is veranderd, is de wens van telers en kwekers om een betrouwbare kassenbouwer in te schakelen. 

Onze wortels liggen in het Westland, waardoor we alle tuinbouwkennis uit de eerste hand hebben. Vanuit een bedrijf dat zich specialiseerde in de bouw en het onderhoud van kassen hebben we ons ontwikkeld tot een allround bouwer van venlokassen en breedkapkassen. 

Zwirs Horti Projects is nog altijd een 100% familiebedrijf. Met andere woorden: een bedrijf dat graag een stap extra zet voor haar klanten en waar betrokken en gemotiveerde mensen klaarstaan om projecten van topkwaliteit te realiseren.