Westport Notarissen |

Over Westport Notarissen

Wij zijn een notariskantoor van nu en van de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Onze waarden zijn professioneel, innovatief en betrokken. Onze professionaliteit uit zich in onze slagkracht en brede kennis op inhoud.

Wij zijn betrokken bij onze klanten en bij elkaar. Wij hebben ons eigen vitaliteitsprogramma en veel collega’s zijn als bestuurder, toezichthouder of adviseur betrokken bij lokale instellingen. Onlangs is ook onze Westport Foundation opgericht.

Wij voegen onze notariële waarden ‘rechtszekerheid en vertrouwen’ toe aan digitale innovaties, zoals BIM Legal. Een online platform waar de notaris in een 3D omgeving juridische aspecten van een bouwproject, gebouw of woning zichtbaar maakt en van waaruit de koop en levering wordt gefaciliteerd. Met het kadaster wordt onderzocht of BIM Legal de basis kan zijn voor het 3D kadaster. Onze collega Rob Otten is een robot die eenvoudige werkprocessen va ons overneemt. Zo kunnen wij ons focussen op zaken waar wij goed in zijn.

Het samengaan van onze kantoren leidt tot een ‘nieuw notariskantoor’ met beide benen in de klei en met opgestroopte mouwen. Complementaire ervaringsgebieden en specialistische kennis maken van ons een allround en groot kantoor in kwaliteit en mogelijkheden om alle notariële diensten aan te bieden.
De wereld van het notariaat verandert. Dat maakt ons speelveld groter en het werk en advies gevoeliger. Wij zijn betrokken bij onze klanten, eigen mensen én omgeving en combineren hierbij de nuchtere aanpak van de Rotterdammer met de ondernemende aanpak van de Westlander.