Wehako Koudetechniek | | 0174510045

http://www.wehako.nl

Warm familiebedrijf

Wehako ontwikkelt, levert, plaatst en onderhoudt hoogwaardige koelinstallaties voor o.a. restaurants, hotels, tuinbouwbedrijven, vers speciaal winkels, luxe jachten en cruiseschepen. Achter al deze ‘koele’ projecten zit een warm familiebedrijf, dat al 35 jaar goed zorgt voor haar klanten én medewerkers.

Wat dat voor jou betekent? Je werkt in een gezellig team, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Van je directe collega op de projectlocatie tot degene die materialen komt brengen. En van de projectleider die regelmatig met je overlegt tot de directie die aandacht heeft voor jouw wensen en ambities. Of het nu om werktijden gaat of een opleiding om door te kunnen groeien.

Cindy en Jeffrey

Samen Wehako

Werken bij Wehako is op een uitdagende manier met je vak bezig zijn, in een diverse en dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde! Bovendien heb je veel vrijheid, omdat je altijd buiten onderweg bent. Tegelijkertijd ben je onderdeel van de familie. Je collega’s helpen je graag en zijn altijd in voor gezelligheid. Dat begint al op maandagochtend, bij het bespreken van de eredivisiewedstrijden of de race van Max Verstappen. Op vrijdagmiddag luiden we met elkaar het weekend in. Verder hebben we leuke bedrijfsuitjes en gezellige activiteiten. Samen WK voetbal kijken bijvoorbeeld.

Als familiebedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk jouw privéleven is, met je familie, partner en/of kinderen. Zo ben je tussen Kerst en Oud en Nieuw standaard vrij. Wil je verlofdagen opnemen of heb je kleine kinderen waar rekening mee gehouden moet worden? Onze planners denken graag met je mee! 

Bart de Wit   Bébèl Schaarman   Foto_980x590_Jelle.png

Altijd in beweging

De afgelopen drie decennia heeft Wehako een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wat ooit begon als groothandel in klein horeca apparatuur is uitgegroeid tot een nationaal opererend bedrijf in hoogwaardige koeltechniek. En we blijven in beweging. De komende jaren gaan we verder met de ontwikkeling van slimme koude-oplossingen, energiezuinige installaties en milieuvriendelijke koudemiddelen. Dat doen we graag samen met enthousiaste, ambitieuze koeltechnische specialisten zoals jij. Groei jij met ons mee?

Foto_980x590_Tobias-1.png