VTM Groep B.V. | Maasdijk | 0174527320

https://www.vtmgroep.nl

Driven By Technology, Powered By People
VTM gelooft in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties. Wij helpen organisaties de wereld mooier te maken, klanten optimaal te bedienen en hun concurrentiepositie te versterken.

We begeleiden organisaties graag door het hele proces: van advies, implementatie, adoptie tot en met zorgeloos beheer. Dit doen wij met innovatieve oplossingen die aansluiten bij de organisatie, deze zijn vorm gegeven rondom de portfolio's: IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.

Door de bundeling van verschillende expertises in eenzelfde organisatie is het mogelijk klanten écht vooruit te helpen. Dat doen wij met ruim 73 gedreven professionals in uiteenlopende expertises. Collega's die elke dag hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Uitblinken in service
Wij zijn van mening dat we in onze markt juist op service en ondersteuning het verschil moeten maken. Met ons enthousiaste team van professionals zorgen wij dan ook dat onze klanten probleemloos gebruik kunnen maken van hun ICT en Telecom omgeving.

Werken bij VTM levert jou veel op
De dynamische wereld van Telecom, ICT en Internet of Things dwingt ons, en jouw, om iedere dag beter te worden. Bij ons werk je elke dag, samen met een team van 50 bevlogen collega’s, aan het verbinden van mensen en ICT. Collega’s die van elkaar leren, met elkaar lachen en elkaar helpen, en waarmee je elke dag met passie en professionaliteit werkt aan toekomstvaste oplossingen voor onze ruim 1200 klanten.

Ben jij er klaar voor om ons team te versterken?

Bekijk VTM in 2 minuten: