VTM Groep B.V. | Maasdijk | 0174527320

https://www.vtmgroep.nl

VTM is leverancier van hoogwaardige, betrouwbare ICT en Telecom oplossingen voor de zakelijke markt. Met inmiddels 30 jaar ervaring is VTM uitgegroeid tot één van de grootste ICT, Telecom en Internet of Things specialisten in Nederland.

Wij weten als geen ander dat bereikbaarheid en ICT de ruggengraat zijn van elke organisatie. Betrouwbaarheid en veiligheid mogen daarbij nooit ter discussie staan. Vanuit die gedachte faciliteren wij een grote en gevarieerde groep klanten op het gebied van ICT, Telecom en Internet of Things diensten. Conform de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, plus 24/7 full service ondersteuning.

Uitblinken in service
Wij zijn van mening dat we in onze markt juist op service en ondersteuning het verschil moeten maken. Met ons enthousiaste team van professionals zorgen wij dan ook dat onze klanten probleemloos gebruik kunnen maken van hun ICT en Telecom omgeving.

Werken bij VTM levert jou veel op
De dynamische wereld van Telecom, ICT en Internet of Things dwingt ons, en jouw, om iedere dag beter te worden. Bij ons werk je elke dag, samen met een team van 50 bevlogen collega’s, aan het verbinden van mensen en ICT. Collega’s die van elkaar leren, met elkaar lachen en elkaar helpen, en waarmee je elke dag met passie en professionaliteit werkt aan toekomstvaste oplossingen voor onze ruim 1200 klanten.

Ben jij er klaar voor om ons team te versterken?

Bekijk VTM in 2 minuten: