Waarom werken bij VG Orchids

Visie

Innovatie staat in onze visie. VG Orchids kent een vernieuwende bedrijfscultuur. We willen ons niet alleen onderscheiden op kwaliteit. VG Orchids streeft ernaar om het assortiment zo breed mogelijk te houden. Daarnaast is het van belang het bestaande assortiment uit te breiden en te blijven vernieuwen door middel van selectie en nieuwe soorten.

Kernwaarden

De kernwaarden van VG Orchids zijn: respect, consistent, eigenzinnig, ambitieus en innovatief. Respect staat voor traditie en zorg voor het milieu; consistent voor betrouwbaar in alles wat we doen en voor kennis en ervaring; eigenzinnig voor vasthoudend en pionieren; ambitieus en innovatief spreken voor zich.

Familiebedrijf Geest Orchideeën in De Lier. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid van 2.000 m2 snij-phalaenopsis naar 73.000 m2 potorchideeën. Een nieuwe naam en uitstraling voor de vertrouwde kwaliteit en innovatiekracht. Dankzij de nieuwe huisstijl en naam heeft VG Orchids een meer internationale naam gekregen en wil op deze manier meer herkenbaarheid creëren van de producten die geproduceerd worden.