Van Vliet Potplants BV | Honselersdijk | 0174-637689

https://www.jvanvliet.com/

Waarom werken bij Van Vliet Potplants BV

Van Vliet Potplants is een exporteur van potplanten en onderdeel van de Van VLIET Flower Group. Wij zijn zowel in het Westland als in Aalsmeer gevestigd. Van Vliet Potplants is een groeiend bedrijf waar collegialiteit en een goede werksfeer een belangrijke factor zijn voor het resultaat.

Van VLIET Potplants is onze divisie gespecialiseerd in een breed scala aan planten en aanverwante producten.

Het hoofdkantoor van Van VLIET Potplants is gevestigd in het hart van de Nederlandse bloemenindustrie binnen het veilingcomplex FloraHolland in Honselersdijk. Het dochterkantoor is gevestigd binnen het veilingcomplex in Aalsmeer.

Ons enorm ervaren team koopt zowel op de veiling als rechtstreeks bij de kwekers, wat ons de mogelijkheid geeft om onze producten te kopen en verkopen tegen zeer concurrerende prijzen. Het Potplants-team werkt nauw samen met hun klanten en biedt hen ondersteuning en expertise waar ze bekend om staan in de industrie.

Westland
Met onze internationale ervaring en efficiëntie, distribueren wij producten naar verschillende uithoeken van de wereld. Van groothandel tot winkelketen, Van VLIET Potplants helpt al haar klanten hun positie in de handel te versterken.

Aalsmeer
Als jongere maar even ervaren divisie binnen onze Aalsmeer-afdeling zijn we erg trots op de kwaliteit, variëteit en prijzen van de planten die we aanbieden.