Van der Meer Verzekeringen B.V. | | 0174630490

http://www.vandermeerverzekeringen.nl/werken-bij

In 1954 werd Van der Meer Verzekeringen in het leven geroepen door de vader van Johan van der Meer en door de jaren is het doorontwikkeld tot een écht familiebedrijf waarbij alle gezinsleden betrokken zijn. Van der Meer Verzekeringen heeft een duidelijke missie en zet zich elke dag in voor de belangenbehartiging op het gebied van verzekeringen, financieringen en hypotheken. In 1985 hebben we aansluiting gezocht bij de Regiobank om zo het volledige assortiment aan te kunnen bieden. Want hoe fijn is het om alles onder één dak te hebben!

Zowel voor particuliere als zakelijke klanten staat onze deur dus wagenwijd open. We zien de mens achter de vraag en de schade, nemen de tijd om hen goed te helpen en bieden hen altijd een vast contactpersoon. Met onze kernwaarden persoonlijk, deskundig en betrokken hoog in het vaandel, willen van onderscheidende waarde zijn voor onze klanten.

Maar wij weten ook als geen ander dat blije klanten begint bij blije medewerkers! Persoonlijke aandacht, een goede werksfeer en duidelijke regelingen naar onze collega’s toe vinden we daarom heel erg belangrijk. De drempel naar elkaar is laag, we werken hard en helpen elkaar waar nodig. We zijn een (h)echt familiebedrijf!