Story

Het leven biedt al uitdagingen zat om druk mee te zijn. Het laatste wt u wilt, is uw hoofd breken over het juiste materieel voor praktische optimalisatie. Steenks Service ondersteunt bedrijven in de tuinbouw en industrie met een vakkundig team en een breed aanbod van kwalitatieve producten en noodzakelijke diensten. Snelle service, persoonlijk advies en maatwerkoplossingen zijn daarbij meer dan vanzelfsprekend.

Geschiedenis

De oprichting van Steenks Service vond plaats in 1983, toen Freek Steenks als eenmanszaak begon met het sleutelen aan tuinbouwmachines, auto’s en aanhangwagens. Dit groeide al snel uit naar het niet alleen uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten, maar ook naar het verkopen van de machines waar hij door zijn werk al veelvuldig mee in aanraking was gekomen. Vanaf dat moment bestond zijn assortiment uit een zeer gevarieerd aanbod van zowel tuinbouw- als industriële machines.

Door diverse ontwikkelingen in de tuinbouwindustrie zoals de schaalvergroting kwam er een grotere vraag naar specialisten. Dit resulteerde in een verandering van de bedrijfsstrategie. Het assortiment werd compacter gemaakt, alleen de essentiële machines worden verkocht. De medewerkers konden zich vervolgens specialiseren zodat zij ALLES van de machines weten.

Daarnaast is het bedrijf van eenmanszaak gegroeigd tot een familiebedrijf. Onder leiding van een 2-koppig managementteam bestaande uit Wouter Steenks en Sander Zuidgeest levert Steenks Service machines over de hele wereld. Of de machines nu nieuw of zo goed als nieuw zijn. Daarnaast komen de klanten voor de service van steenks, omdat deze altijd verder gaat. De reden hiervoor is dat we service vooropplaatsen, zo kunt u altijd bellen en nemen wij altijd op, geven goed advies of komen langs om problemen op te lossen. Service is voor ons zo belangrijk, dat we het in onze naam hebben gezet: Steenks Service. Essential equipment. Excellent services!