STC International B.V. |

http://www.stcint.eu

Waarom werken bij STC International B.V.

Onze drijfveer is om met ons succes een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Winst is geen doel maar een middel om kleur te geven aan de wereld voor een ander. We willen betekenisvol zijn want “geven en helpen” brengt het meeste geluk.

Een verlengstuk hiervan is onze stichting . Het doel van de stichting is armoedebestrijding, een speciaal hart gaat uit naar kinderen. We werken samen met projecten en stichting die praktisch werk uitvoeren in het veld.

We vinden het belangrijk dat we voor u een transparante en betrouwbare handelspartner zijn. Om dit te behalen is een gemotiveerd team met de juiste drijfveren belangrijk.

Door het talent van elke medewerker volledig te benutten blijft iedereen gedreven en gemotiveerd. We dagen de medewerkers uit om in mogelijkheden en oplossingen te denken. We willen geschillen benoemen en transparant blijven in onze communicatie naar elkaar. Zo heeft u elke dag te maken met een professioneel en gemotiveerd team dat een stap extra doet voor u.

StC staat voor zaken doen direct met de bron: Source To Consumer. Jaarrond beleveren wij u wereldwijd van verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. We zijn sterk in bemiddeling tussen de vraag en het aanbod in de markt. Met een professioneel team willen we elke dag het beste halen uit de markt en uit ons zelf om u optimaal te bedienen met een vers product!