Waarom werken bij Sorma Benelux

Begin je carrière in de internationale top!

Wij zijn Sorma Benelux, onderdeel van de wereldwijde Sorma Group. Waar we voor staan, is het slimmer verpakken van groenten en fruit. Dat doen we niet alleen met in eigen beheer ontwikkelde verpakkingsmachines, maar ook met een compleet assortiment verpakkingen.

Daarmee helpen we onze klanten bij het efficiënter organiseren en automatiseren van het gehele verpakkingsproces. Van kwetsbare blauwe bessen tot en met volumineuze producten als knolselderij: Sorma Benelux heeft overal een oplossing voor.

Onze naam is misschien minder bekend, maar heel veel producten in de supermarkten zijn via Sorma Benelux verpakt. Niet alleen in Nederland, maar in geheel Europa, de Verenigde Staten en Brazilië. Wereldwijd groeien we nog steeds, sinds ons ontstaan in de jaren tachtig. En door continu nieuwe machines en verpakkingen te introduceren, blijven we de markt een stap voor.

Groei mee met Sorma Benelux

Bij een groeiend bedrijf als Sorma Benelux krijg je daarom alle kansen. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. De gehele Benelux is ons werkterrein. In onze aanpak herken je onze Westlandse afkomst: we zijn gevestigd in een modern nieuw pand in ‘s-Gravenzande en houden er een ondernemende en slagvaardige aanpak op na. Die zoeken we ook in toekomstige collega’s.

Medewerkers die graag alles willen weten van een innovatieve branche en die zich thuis voelen in een omgeving waarin ze vanaf dag één veel verantwoordelijkheid krijgen. Op kantoor, onderweg of als monteur. Daar staat bij Sorma Benelux uiteraard ook een zeer marktconform salaris met prima arbeidsvoorwaarden tegenover.