Waarom werken bij Royal Brinkman

Royal Brinkman
Ons verhaal begint in 1885. De tijd van de opkomst van het telen van druiven in druivenserres en groenten en fruit onder plat glas. In de Pepersteeg in 's-Gravenzande verkoopt Cor Brinkman vooral touw, zakken, netten en dekzeil aan telers. Zo is het begonnen en het mooie is dat 'in de basis' Royal Brinkman ruim 135 jaar hetzelfde doet. 

Royal Brinkman is in 135 jaar uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in de tuinbouw. 'Global specialist in horticulture' is wie we zijn, Let’s improve together is waarom we doen wat we doen. Het staat voor de manier waarop wij opereren; samen met telers, leveranciers en overige partners de tuinbouw wereldwijd verbeteren.

Onze missie is ondernemers in de bedekte tuinbouwsector in staat stellen om continue te verbeteren door het bieden van kennis, kunde, producten en innovatieve oplossingen.

Onze medewerkers
Onze samenwerking, behulpzaamheid en betrokkenheid maken ons één grote familie. Met enthousiasme en passie voor de tuinbouwsector gaan we er met zijn allen voor. Collega's ervaren het: "Royal Brinkman medewerkers hebben een rood hart vol loyaliteit."

Persoonlijke ontwikkeling
Als je werkt bij Royal Brinkman kijken we samen naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat heb jij nodig, op welk niveau en binnen welk werkgebied.

Er zijn meerdere mogelijkheden om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan de ‘inhouse’ horticultural training, externe opleidingsmogelijkheden, ons actieve doorstroombeleid en de toegang tot 75 online leerreizen via het opleidingsplatform New Heroes. 

Kijk gerust op werkenbijroyalbrinkman.nl voor meer informatie

Bekijk hier de after movie van ons Let's meet again festival https://youtu.be/F31TGL1sBAM

Bekijk hier de bedrijfsvideo van Royal Brinkman: