Rola Fresh | de Lier | 0174-725520

https://rolafresh.com/nl/

Voor als je ons nog niet kent, stellen we onszelf graag aan je voor. Wij zijn Robert Voskamp en Paul-Wouter den Ouden, het team achter Rola Fresh. Robert groeide als jongste gezinslid uit een Westlands tuindersgezin letterlijk in de kas op en daar is hard werken er met de paplepel ingegoten. Ook bij Paul-Wouter stroomt er AGF-bloed door de aderen. Als jongetje van 3 jaar kon je hem al op een pallet komkommers tegenkomen als hij met zijn vader meeging naar de veiling.


“Wij waren bijna 8 jaar lang collega’s bij onze vorige werkgever en daarvoor werkten we al jarenlang samen als klant en leverancier. Je kunt wel stellen dat we goed op elkaar ingewerkt zijn en bij elkaar opgeteld hebben we bijna een halve eeuw ervaring binnen de AGF.”

Door deze ervaring en kennis hebben we een hele duidelijke visie ontwikkeld voor Rola Fresh. Hard werken, open communicatie en oplossingsgericht denken zijn de basis. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we als sector het verhaal over écht gezond eten nog beter uitgedragen. Kijk eens in de schappen van de supermarkt, het ligt er vol met bewerkte, ongezonde voeding waarbij vaak gedaan wordt alsof het gezond is. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog meer groenten en fruit geconsumeerd wordt als mensen meer inzicht krijgen wat échte gezonde voeding met je lichaam doet.


Het uiteindelijke doel is een gezondere samenleving. Daar willen we als Rola Fresh graag ons steentje aan bijdragen.