Prins Maasdijk | Maasdijk | 0174516240

https://www.prinsmaasdijk.nl/

Waarom werken bij Prins Maasdijk

Prins Maasdijk verzorgt technische dienstverlening in de productgroepen intern transport, dieselmotoren en generatorsets. In de afgelopen 60 jaar is Prins Maasdijk uitgegroeid tot een totaalleverancier in intern transport. Begonnen met een eigen heftruck met benzinemotor tot aan het nieuwste model Prins Tiger XL-E met Lithiumaccu. Doordat wij een eigen werkplaats, spuiterij en constructieafdeling hebben kunnen wij een totaalpakket dienstverlening aanbieden. Van handpalletwagen tot aan een 16tons heftruck en van Kubota dieselmotor tot aan complete noodstroominstallaties. Er rijden 14 servicebussen door het land om onze klanten te voorzien van service en onderhoud aan de machines.

Voor een complete indruk van het bedrijf bezoek je de website www.prinsmaasdijk.nl. “Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer”, vertelt Janneke van Lieshout, HR-adviseur bij Prins Maasdijk. “Momenteel werken wij met 73 collega’s. Wij hebben een actieve personeelsvereniging waarmee uitjes worden georganiseerd. Deze maand bestaat Prins Maasdijk 60 jaar. Absoluut reden voor een mooi feest! Op vrijdagmiddag sluiten wij de week ook altijd even af met een vrijdagmiddagborrel. Verder bieden wij iedereen een Persoonlijk Ontwikkelplan aan en organiseren wij opfriscursussen en begeleiding waar nodig. Uiteraard wordt er ook hard gewerkt, hierdoor is er ook sprake van groei van ons mooie bedrijf.” 

Medewerkers aan het woord

GERT (23)  “Ik ben werkzaam als monteur. Ik was 16 jaar toen ik hier begon vanuit mijn stage en wat wilde bijverdienen tijdens vakanties. Na het behalen van mijn middelbare school ben ik binnengekomen en sindsdien ben ik nooit gestopt met leren. Vorig jaar heb ik mijn diploma voor technisch specialist behaald en ik ben nu nog bezig met technisch leidinggevende. Je bent nu nog jong, dus knallen. En dat houdt het afwisselend. Iedere dag is ook verschillend met de techniek waar je mee bezig bent, elektrisch of juist het echte handwerk wat je bij autogarages steeds minder ziet. De ene keer ben ik bezig met een servicebeurt en keuring en de andere keer met een storing of reparatie. En ik moet ook weleens een prijsje maken voor een klant. Een alleskunner is wat je vanzelf wordt. Lassen, slijpen, technische kennis, werken met nieuwe machines maar ook die ouder zijn dan dat ik zelf ben. Je bent gewoon nooit klaar met bijleren hier. Daar zit voor mij de uitdaging. Verder is het gewoon een superleuk bedrijf. Iedereen is open en direct naar elkaar en altijd bereid om te helpen. En alles is gewoon goed geregeld bij Prins. Je bouwt ook vrijheid en vertrouwen op.”

JOEY (38)  “Ik was 15 toen ik hier begon via een stage. Eerst als monteur acht jaar lang, daarna ben ik doorgegroeid naar chef van de werkplaatsplanning. In 2006 ben ik buiten de deur gaan kijken maar in 2008 ben ik weer teruggekomen bij Prins. Sinds 2011 ben ik werkzaam als verkoopadviseur. In mijn functie is de samenwerking erg belangrijk. De klant blij maken is echt teamwork, daarin is de technische dienst ook absoluut onmisbaar. Je doet het met elkaar. Wij verkopen service en de inzetbaarheid van machines. De klant moet kunnen blijven draaien. Het leukste vind ik echt het maatwerk leveren, iets uitdokteren voor een klant of aan een speciaal verzoek voldoen. Verder zeg ik altijd dat een eigen positieve en enthousiaste instelling het halve werk is. Zo staan wij er hier ook in met elkaar. De sfeer is goed en we kunnen wat van elkaar hebben. Als je wilt, is alles te leren en zou je bij Prins ver kunnen komen. Het werk is ook zo divers omdat we een breed scala aan machines en motoren hebben. En heel belangrijk; Prins is echt goed voor zijn mensen.”