MovetoCatch | Monster | 0174752130

Over MovetoCatch

Elke dag zijn wij bezig om talenten en werkgevers langdurig aan elkaar te verbinden. Ons doel is het zorgen voor de beste match tussen jou en ons, kandidaat en opdrachtgever. De beste match tussen doel en resultaat, droom en baan en tussen ambitie en groeimogelijkheden.

Horti business
Trots zijn wij op onze Westlandse roots. Wij houden van de horti business. Van de tuinbouw- techniek- en handels- en toeleverende sectoren. Bedrijven die actief zijn in de Greenports en vanuit daar de hele wereld over gaan.

Door onze jarenlange ervaring in de horti business hebben we een groot netwerk aan kandidaten en werkgevers opgebouwd. Onze focus ligt op heldere communicatie met de arbeidsmarkt. We werken transparant en zijn duidelijk naar bedrijven en kandidaten. Wij investeren in duurzame relaties zodat onze dienstverlening ook op termijn bijdraagt aan het verwezenlijken van de ambities en doelstellingen van bedrijven en professionals.

Ambities en doelen
Daar ligt namelijk de sleutel tot succes. Onze effectieve en daadkrachtige aanpak geeft ons inzicht in jouw ambities en doelen. Samen met werkgevers brengen we de doelen op korte en lange termijn in beeld. We nemen de positionering, de bedrijfsprocessen en afzetmarkten door. Met talenten gaan we in gesprek over ambities, competenties en toekomstperspectief. Wij hebben oog voor kwaliteit en zoeken overeenkomsten die zorgen voor de beste match.