Marsman Maatwerk | De Lier | 0174420861

http://www.marsmanmaatwerk.nl

Het bedrijf
Maatwerk voor een aantrekkelijke prijs. Dat is wat wij iedere dag leveren. Marsman Maatwerk heeft al meer dan 25 jaar ervaring en is inmiddels een begrip in het Westland. Maatwerk maken wij in onze eigen werkplaats en zo kunnen wij vrijwel al uw wensen realiseren. Marsman Maatwerk is specialist in schuifwandkasten, zonwering, vloeren en deuren. Bent u toe aan een nieuwe inrichting of zonwering? Maatwerk is niet per se onbetaalbaar, wij verrassen u graag met onze prijzen. Laat het door Marsman Maatwerk gebeuren. 

Schuifwandkasten
Wij zijn specialist op het gebied van schuifwanden en kastinterieurs. Onze schuifwanden kenmerken zich door een ruime keuze aan materialen, waardoor wij aan bijna alle wensen tegemoet komen. Het ‘maatwerkprincipe’ geldt eveneens voor de bijpassende kastinterieurs die ook in vele uitvoeringen leverbaar zijn. Wij leveren kasten van de merken DSH, Garobe en eigen merk M-select.

Zonwering, Horren en Rolluiken
Het merendeel van ons wordt blij van de zon. Toch is het prettig om de zon in huis te kunnen weren, daar weten wij alles van. Zo hebben wij meerdere type buitenzonwering, namelijk: terrasschermen, uitvalschermen, screens, markiezen maar ook horren en rolluiken. Graag adviseren wij u wat de meest geschikte zonwering voor u en uw huis of bedrijfspand is.

Deuren
Marsman Maatwerk levert verschillende series binnen- en buitendeuren. Hierdoor hebben wij voor elke wens de geschikte deur. Wij zijn officieel dealer van Austria deuren.

Vloeren
Wij voeren een groot assortiment laminaat en PVC vloeren en verzorgen alles wat u hiervoor nodig heeft in eigen beheer uit. Bij ons vindt u de topmerken Mflor, TFD en Beautyfloor. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een geschikte vloer met een natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud.