Kindergarden | Delft

Waarom werken bij Kindergarden

In 1998 opende Kindergarden haar eerste vestiging in Weesp. Inmiddels hebben wij 63 kinderopvang vestigingen in Nederland. In 2011 zijn we onderdeel geworden van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.
Persoonlijk en binnen ons vakgebied willen wij blijven groeien. Dat doen we op onze eigen Kindergarden Academie, waar onder anderen kinderpsycholoog Tischa Neve diverse modules ontwikkelt en doceert.

Onze medewerkers zijn heel belangrijk bij het creëren van een huiselijke en veilige omgeving voor je kind. Motivatie is daarbij het sleutelwoord. Wij besteden daarom veel tijd aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Deze inspanningen worden gewaardeerd: dit jaar ontvingen we voor de vijfde keer op rij het Great Place to Work keurmerk.

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving op de mooiste locaties. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Ga je aan de slag bij Kindergarden dan kom je terecht bij een Great Place to Work.

We bieden je de zekerheid van een vast contract. Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang. En we zorgen voor professionele ondersteuning op de vestiging en vanuit het hoofdkantoor, waardoor jij niet meer dan noodzakelijk wordt belast met administratieve taken, huishoudelijk werk of facilitaire zaken.

We hebben meerdere vacatures in de rol van pedagogisch medewerker. Werk je liever flexibel en op oproepbasis? Dat kan ook. Kom jij ons team versterken?

Je hebt de mooiste baan die er is
Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes, peuter en schoolgaande kinderen) aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Ons pedagogisch programma Wereldwijs geeft je hierin houvast. Ook voor de allerkleinsten.