Hoogvliet |

Waarom werken bij Hoogvliet

Iedere dag zorgt Hoogvliet dat haar klanten gezond, gevarieerd en vooral lekker eten, voor de laagste prijs. Hoogvliet is dan ook bewezen de goedkoopste supermarkt in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.  
Samen met 6.500 gepassioneerde collega's streven wij ernaar continu de verwachtingen van onze klanten en onszelf te overtreffen door inventief en klantvriendelijk te zijn.

Lekker (bij)verdienen en een goede werksfeer? Als medewerker van Hoogvliet heb je het allemaal. Een goed salaris, gezellige werksfeer, fijne collega’s, korting op de sportschool, een bonus als je niet ziek bent, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden én leuke feestjes!

Onze kernwaarden:
De identiteit van Hoogvliet omvat de kernwaarden waarin we uitblinken en waar we trots op zijn: Passie, Samen en Inventief.  Deze kernwaarden zitten niet alleen in Hoogvliet, maar zien we ook terug bij onze medewerkers.  
Klanten voelen dit als ze contact met ons hebben zonder dat ze het precies kunnen benoemen, mede hierom vinden ze het zo fijn om bij ons te winkelen.

Oog voor talent:
Talentvolle medewerkers die graag door willen groeien krijgen bij Hoogvliet een kans om zich verder te ontwikkelen. Hoogvliet heeft een eigen erkend opleidingshuis waar uiteenlopende mbo-, hbo- en AD opleidingen worden aangeboden. Deze opleidingen kun je volgen onder werktijd. 
Naast onze talentenopleidings- programma’s bieden wij ook diverse trainingen aan zodat jij als medewerker je optimaal kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven, bedrijfshulpverlening of vakkennis.
Laat ons weten wat jouw ambities zijn! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct online. We zijn erg benieuwd naar jouw groeimogelijkheden.

Onze cultuur:
Bij Hoogvliet maken onze medewerkers het verschil! We onderscheiden ons graag van onze concurrenten met onze cultuur, onze vaardigheden en leiderschap. We geven dit binnen onze organisatie vorm met ‘Wij Hoogvliet’.  ‘Wij Hoogvliet’ staat voor onze normen, waarden en cultuur: voor de ambitie die we met elkaar hebben om continu de verwachtingen van iedereen te blijven overtreffen.