Home Instead Thuisservice |

Bedrijfsprofiel
Thuiszorg maar dan anders
Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons gaat het welzijn van senioren vóór zorg. Het accent ligt op persoonlijke betrokkenheid en betekenisvolle mantelzorgondersteuning zodat de senior zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Onze ondersteuning omvat metgezelschap, individuele begeleiding, in & om het huis, persoonlijke verzorging en specifieke zorg.

Onze zorgmedewerkers (wij noemen die CAREGivers) ondersteunen senioren dagelijks vanuit onze kernwaarden: geef vertrouwen, maak het verschil, vanuit je hart. Vanuit een grote betrokkenheid met ‘hun’ klanten zetten zij graag een stap extra!

Home Instead Thuisservice is in 2011 in Nederland opgericht als particuliere thuiszorgorganisatie voor niet medische dienstverlening aan senioren. We leveren zowel gecontracteerde zorg vanuit de Wlz en Wmo als zorg op particuliere en op PGB basis. 
Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost (regio: Westland, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer) is 8 jaar geleden gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 90 CAREGivers, 250 klanten en met locaties in Rijswijk en Zoetermeer.