Gamma |

In 1971 opende GAMMA voor het eerst haar deuren en we zorgden daarmee voor een revolutie. Geen materialenhandel voor bouwvakkers, maar de allereerste zelfbedieningswinkel voor de ‘gewone’ klusser. Jazeker, wij hebben de doe-het-zelf winkel in Nederland geïntroduceerd. Ruim vijftig jaar later is GAMMA met meer dan 166 winkels uitgegroeid tot de grootste doe-het-zelf winkel in Nederland.

Ik kan het. GAMMA.
Bij GAMMA willen we dat iedereen zelf zijn eigen ideale leefplek kan creëren. Een plek die helemaal past bij het leven van nu. En van straks. Je vindt bij ons dan ook alles wat je nodig hebt. Van de nieuwste verfkleuren tot een tuimelvenster met HR++ glas. Van een tuin op het dak tot je huis helemaal smart. Wij willen dat iedereen echt zin krijgt om aan te pakken. Met eigen handen. Of met onze hulp. GAMMA maakt iedereen handig. Want als je zelf de regie hebt, als het helemaal is wat jij wilt, dan geniet je er nóg meer van. Ik kan het. GAMMA.

GAMMA is altijd dichtbij
Er is altijd een GAMMA in de buurt. Want wie midden in een klus zit, wil geen tijd verliezen. Onze deskundige medewerkers in de bouwmarkt zijn altijd dichtbij om jou te helpen. En helemaal dichtbij is natuurlijk de website van GAMMA: daar hoef je de deur niet voor uit. Hier vind je – behalve meer dan 30.000 artikelen in de webshop - uitgebreide productinformatie, keuzehulpen, stappenplannen, how-to-video’s en een voorraadcheck. Wie geen tijd, geen zin of 2 linkerhanden heeft, kan zijn klus over laten aan een vakman en kiezen voor de GAMMA Klusservice.

Formule van Intergamma
GAMMA is een franchiseformule. De GAMMA-bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. De eigenaar van de formule is Intergamma. Intergamma stelt voor haar franchisenemers het assortiment samen en zorgt voor verkoopbegeleiding en publiciteit. De franchisegever verzorgt verder opleidingen en levert diensten op het gebied van automatisering en logistiek. Intergamma heeft kantoren in Leusden en Antwerpen. Hier werken in totaal ongeveer 370 medewerkers.