Daarom kies je voor Careyn
Werken bij Careyn bestaat niet alleen uit een fijne werkomgeving en een passende vergoeding. We geven je 5 redenen waarom je voor Careyn kiest:

1. Samen het verschil maken
Je helpt daadwerkelijk mee het leven van mensen te verbeteren. Of je dit nou doet op een van onze locaties of in de wijk bij mensen thuis, Careyn begeleidt en steunt je hierbij op alle mogelijke manieren. Als organisatie willen we voluit in de praktijk brengen dat mensen zich niet alleen lichamelijk prettig voelen, maar ook mee kunnen (blijven) doen met hun vrienden en familie. Dat de mensen die wij ondersteunen mentaal gezond en sterk blijven en dat ze zichzelf kunnen blijven. Samen dragen we bij om echt het verschil te maken.

2. Groeikansen
Je hebt een prachtig vak en dat doe je zo goed als je kunt. Daar haal je zelfvertrouwen uit en zelfwaardering. Het is dus wél nodig dat de plek waar je werkt je alle ruimte biedt. Dat je buiten gebaande paden kunt lopen en dat je collega’s je dan nog steeds steunen en faciliteren. Careyn houdt van ondernemende types zoals jij. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan stimuleert en ondersteunt Careyn je met onder andere diverse opleidingen. Bij Careyn kun jij je specialiseren, doorgroeien of verdiepen. Samen zetten we de schouders eronder. Kijk hier voor meer informatie over werken en leren.

3. Er voor elkaar zijn
Heel vanzelfsprekend. Het is belangrijk dat het team waar je werkt goed is. En veilig. Dat betekent dat je gehoord en gezien wordt in je werk. Bij Careyn heb je ruimte om te zeggen en te laten zien dat dingen beter en anders kunnen. Dat stimuleren we, want we hebben als uitgangspunt dat we met elkaar verbonden zijn, als cliënten én als collega’s. 

4. Innovatie
Innovatie zetten we op alle mogelijke manieren in om ons werk beter en makkelijker te maken. Dat doen we met toegepaste technologie, zoals domotica en een nieuwe roostertool. Maar ook innoveren we door steeds buiten de gebaande paden te denken en dat te stimuleren. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met zorgprofessionals in de regio, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties. We hebben veel expertise in huis en willen ontwikkelen om klaar te zijn voor de toekomst.

5. Kwaliteit van werken
Je hebt een prachtig vak en dat doe je zo goed als je kunt. Samen gaan we voor kwaliteit en excellent vakmanschap. Dit komt terug bij elke keuze die we maken en in elk gesprek dat we voeren. We zorgen voor kwaliteitsadviseurs en kwaliteitsverpleegkundigen op elke locatie. We hebben de inzet en het doel om de allerbeste zorg te kunnen leveren. Samen bouwen we aan zorg waar we trots op zijn.