Blok's Draadvorm | Den Haag

Blok’s Draadvorm is producent van onderdelen, halffabricaten en eindproducten van draad in allerlei vormen, maten en van verschillende metaalsoorten.

Al meer dan zestig jaar houden wij ons bezig met het ontwikkelen van draadproducten en in samenwerking met onze klanten ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Wij kennen de mogelijkheden van draad als geen ander en werken uw wensen en ideeën voor nieuwe producten, intellectuele eigendommen of verbeteringen van bestaande producten verder uit.

Ons machinepark wordt aangestuurd door onze eigen tekenafdeling. Uw wensen vertalen we daar eventueel in een 3D-tekening, maar wij kunnen ook aan de slag met uw bestaande tekeningen. Op basis van het ontwerp wordt er een proefmodel gemaakt en na goedkeuring kan de productie van start gaan. In de meeste gevallen hanteren wij een levertijd van 3 á 4 weken. Alle producten worden naar uw wens verpakt en getransporteerd.

Een grondige voorbereiding, zorgvuldige uitvoering en optimaal meedenken in de behoefte van de klant zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Levering uit voorraad

Voor verschillende opdrachtgevers beheren wij de productvoorraad. In overleg met de klant en op basis van de actuele vraag van een draadproduct op jaarbasis, bouwen wij een voorraad op.

Het opbouwen van een voorraad stelt ons in de gelegenheid om grotere series te kunnen draaien, wat u als klant een prijsvoordeel oplevert en ervoor zorgt dat u ieder gewenst moment snel geleverd krijgt.