Waarom werken bij Reinier de Graaf

Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft is een algemeen ziekenhuis en tevens onze hoofdlocatie. Alle specialismen zijn hier aanwezig, naast een afdeling Spoedeisende Hulp, een huisartsenpost en een poli-apotheek.
Het Reinier de Graaf ziekenhuis is het oudste ziekenhuis van Nederland en biedt de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment. We werken in een sfeer van kwaliteit, oprechte aandacht en zijn grensverleggend op het gebied van opleiding, innovatie en wetenschap. Bij ons staat de medewerker op de eerste plaats. Want alleen dan kunnen we topzorg leveren.

Wij zijn een STZ-ziekenhuis, waarmee we tot de voorhoede van de Nederlandse ziekenhuizen behoren. We bieden onze patiënten, naast een goede basiszorg, ook topklinische zorg. Deze hooggespecialiseerde en complexe zorg leveren we voornamelijk binnen onze speerpunten ‘Moeder en Kind, ‘Oncologie’ en ‘Ouderen’. Daarnaast staan het opleiden van onze professionals en het verrichten van kwalitatief hoogstaand wetenschappelijk onderzoek centraal. Sluit dit aan op jouw interesses en ambities? Bel ons of stuur onze recruiters een app: 06 - 22 44 63 99.