Makro Delft | Delft

Waarom werken bij Makro Delft

Makro biedt een wereld aan goede banen en carrièremogelijkheden. Ook voor werken bij Makro geldt: we bieden alle mogelijkheden onder een dak. En meer. Bijzonder zijn de enorme veelzijdigheid van het bedrijf en de manier waarop we werken. Wat je ook doet bij Makro: je bent een partner van ondernemend Nederland. Iedere Makro-medewerker staat klaar om onze klanten te helpen. Vakmanschap staat bij Makro hoog in het vaandel. Zo werken op al onze ultravers afdelingen, zoals AGF en vis, altijd hoogopgeleide en ervaren vakspecialisten die een antwoord hebben of vinden op elke vraag.

Intern leiden we deze specialisten ook op. We hebben een groot e-learning aanbod voor alle medewerkers en trainingen en opleidingen voor elke functie. Voor veel trainingen maken we gebruik van het House of Learning, het internationale trainingsinstituut van Metro. Ook bieden we twee traineeships aan: Accountmanager Food Service Delivery en Traineeship Afdelingsmanager.

Werken bij Makro is een uitdaging. En een boeiende ook. Makro stelt zich meer en meer op als proactieve partner voor ondernemend Nederland. Dat betekent dat elke medewerker individueel ook een partner is voor ondernemend Nederland. En dat vraagt om mensen met de juiste motivatie en capaciteiten. Onze klanten staan centraal. Dat betekent overigens ook dat we er alles aan doen om die manier van werken ook mogelijk te maken. Onder meer met goede, open overlegvormen, prettige ergonomische werkomstandigheden en actieve hulp bij een goede werk- en leefstijl.

Wij bieden veel zelfstandigheid en ruimte in onze functies. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van je ambitie. Wil je meer weten? Solliciteer op een van onze vacatures.