HT Verboom Transportsystemen | | 0174 413 766

https://www.htverboom.com/

Waarom werken bij HT Verboom Transportsystemen

HT Verboom is opgericht in 1998. Herman Verboom is zonder personeel begonnen met de mechanische installatie van interne logistieke systemen. Na drie jaar kwamen de eerste medewerkers in vaste dienst en vestigde HT Verboom zich in een bedrijfspand van 400 m² in De Lier. Met deze stap werd het mogelijk om ook machines te reviseren. Door de vraag vanuit de markt is HT Verboom ook nieuwe systemen gaan ontwikkelen. Als gevolg hiervan ontstond de behoefte aan een groter pand. In 2011 is daarom besloten om te verhuizen naar een bedrijfspand in Hoek van Holland met een productiehal van 2000 m². Dankzij deze ruimte kon HT Verboom nog meer ontwikkelen, waardoor ook uit dit jasje gegroeid is. Per 1 december 2018 is er daarom opnieuw verhuisd naar een nog ruimer pand van 2800 m². Hier is tevens een grotere kantoorruimte aanwezig waar onder andere onze engineers werken aan innoverende transportsystemen. Inmiddels realiseert HT Verboom met 25 medewerkers volledig geautomatiseerde interne transportsystemen, efficiënte verdeelsystemen en ompakstations.

HT Verboom ontwikkelt, produceert en installeert interne logistieke systemen. In de afgelopen jaren zijn er zowel nationaal als internationaal projecten gerealiseerd. De eisen en wensen van onze klanten zijn altijd leidend gedurende het gehele proces. In de engineeringsfase wordt gekeken welke automatiseringsgraad nodig is om de gewenste capaciteit te halen. Vervolgens worden mechanische, elektrische en programmeeroplossingen geïntegreerd. We staan bekend om scherp op de kosten te letten zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Deze reputatie zullen we hoog houden!

H.T. Verboom Transportsystemen is gespecialiseerd in het leveren van logistieke systemen voor de glastuinbouw. Wij werken met een hecht team van 30 man, met een informele sfeer en broodnodige nuchterheid. H.T. Verboom is een organisatie waar initiatief op prijs wordt gesteld.