Be Beekenkamp | Maasdijk | 0174526100

http://werkenbijbeekenkamp.nl

Waarom werken bij Be Beekenkamp

Patrick werkt nu 3 jaar bij Beekenkamp Plants op de locatie ’s-Gravenzande als teeltspecialist. Deze locatie is in 2017 gebouwd en hier worden jaarrond vruchtgroenten geteeld. “Om aan het werk te gaan op de locatie ’s-Gravenzande was voor mij een super mooie uitdaging, alles klopte, een nieuwe kas met moderne faciliteiten, een heel hoog hygiëneprotocol en betrokken collega’s”, vertelt Patrick enthousiast. “Daarnaast is het ontzettend gaaf dat wij jaarrond vruchtgroenten telen. Een aantal andere plantenkwekers stapt bijvoorbeeld in het voorjaar of zomer over op sierteeltproducten. Wij kunnen jaarrond vruchtgroenten telen door ons internationale klantenbestand. Dit komt bijvoorbeeld omdat bij onze Franse klanten het teeltseizoen heel anders is dan bij Nederlandse klanten.”

Net terug uit Berlijn vertelt Eric met een glimlach op zijn gezicht over het werk als chauffeur bij Beekenkamp: “Ik werk nu 15 jaar bij Beekenkamp, dat lijkt heel lang, maar je zou het eens moeten vergelijken met mijn andere chauffeur collega’s! Er zijn maar 2 chauffeurs die er korter werken dan ik, de rest zit er allemaal al langer. Dat zegt eigenlijk wel genoeg over hoe Beekenkamp als bedrijf is voor zijn medewerkers”.

Eric is 15 jaar geleden begonnen als reserve chauffeur. Na enige tijd kreeg hij zijn eigen vrachtwagen en is hij ook internationale ritten gaan rijden. De werkweek van Eric begint met het laden van groenteplanten op 1 van de locaties van Beekenkamp Plants. De ene dag rijdt hij met een vrachtwagen vol tomatenplanten, de andere dag zijn het koolplanten of slaplanten. Na het laden start hij zijn vrachtwagen en gaat hij op weg. Het is belangrijk om als chauffeur onderweg te zorgen voor de juiste temperatuur in de vrachtwagen. Dit is een grote verantwoordelijkheid want de planten moeten niet alleen op tijd, maar ook van de beste kwaliteit aankomen bij de klant.

De Beekenkamp Group bundelt haar krachten in drie bedrijven: Beekenkamp Plants, bestaande uit Vegetables en Ornamentals, Deliflor Chrysanten en Beekenkamp Verpakkingen. Deze combinatie geeft Beekenkamp een unieke positie in de markt. Samen voorzien wij onze klanten van de beste kwaliteit chrysanten, plantenrassen en duurzame verpakkingen, zo maken wij de wereld iedere dag een stukje groener.

Bekijk hier alle mooie verhalen: http://werkenbijbeekenkamp.nl