123inkt.nl |

Waarom werken bij 123inkt.nl

Onze cultuur
123inkt, 123accu, 123led, 123-3D of 123schoon: het maakt niet uit bij welk 123-bedrijf je terechtkomt. Achter elke shop zit een informeel, betrokken team dat gericht is op (sterke) groei. We hebben overal dezelfde kenmerkende cultuur, waarover je hieronder meer leest:

We zijn informeel
Er is enkel onderscheid tussen functie en rol binnen het bedrijf, maar verder worden we allemaal behandeld en gezien als gelijken. We hanteren een open-deurbeleid en er wordt dan ook niet vreemd opgekeken als de eigenaar van het bedrijf ineens bij je op de afdeling staat (of andersom, jij bij hem op kantoor). Bovendien houden we absoluut niet van strikte kledingnormen; in de zomer kun je dus lekker in je korte broek naar je werk! Wel houden we, of nouja een groot aantal mensen, van themafeestjes waar we uitbundig en over the top gekleed naartoe gaan.

We betrekken
Door middel van onze nieuwsbrieven, grote schermen in de kantine en berichtgeving op onze interne pagina houden we onze medewerkers op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelen binnen de organisatie. Via de maandelijkse nieuwsbrieven lees je bijvoorbeeld waar de andere afdelingen nou eigenlijk mee bezig zijn en welke successen zij recentelijk hebben behaald. En stiekem vinden we het ook heel leuk om te vermelden wanneer en waar de 123inkt-pen op televisie is gespot! De eigenaar, Gerben Kreuning, heeft een eigen visie waarmee hij medewerkers weet te inspireren. Dit komt tot uiting tijdens onze verschillende meetings en de projectgroepen die hij start. Ook stimuleren we het delen van ideeën door de diverse ideeënboxen die vindbaar zijn door het gehele gebouw.

We groeien
Onze 123-bedrijven groeien als organisaties, maar we willen ook dat de medewerkers meegroeien! Uiteraard willen we dat je groeit op zowel persoonlijk vlak als op het gebied van je carrière en daarom bieden we diverse doorgroeimogelijkheden zowel binnen als buiten de afdelingen voor iedereen.