WerkTalent | Wateringen | 0703085353

http://www.werktalent.com

Gevoel voor mensen, verstand van zaken Wij zijn een uitzendorganisatie met een geheel eigen gezicht: Stoer & fancy maar ook professioneel en zeer servicegericht. 


We bestaan 7 jaar en hebben nu 8 vestigingen. Wij houden van korte lijnen, een platte structuur en we zeggen dus gewoon wat we bedoelen. Wij geloven in onze mensen en hun kwaliteiten. Deze onderscheiden zich namelijk in ambitie en creativiteit, waardoor wij onze klanten uitstekend bedienen en klanten ook klanten blijven. Ondernemerschap en vrijheid staan hoog in het vaandel. "Zolang er zulke onderscheidende ambitieuze mensen uit de uitzendbranche zich blijven aanmelden, blijven we gewoon verder groeien!", aldus Aad van der Zalm (Algemeen Directeur). 

Wij zijn een jonge, frisse organisatie waar betrokkenheid en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op het feit dat we nog steeds een groter aandeel in de markt veroveren door gewoon béter te zijn. 
... beter in het zoeken en selecteren van de juiste mensen 
... beter in het vinden van de juiste vacature en 
... beter in de dienstverlening naar onze uitzendkrachten en klanten toe. 

Het selectieproces dat De Uitzendspecialist hanteert ziet er als volgt uit: 
1. Werving 
Werving is een continue proces. Alle flexkrachten worden rechtstreeks in ons geautomatiseerd bestand ingeschreven. Hierdoor kunnen wij putten uit het gehele bestand in de regio. Daarnaast wordt er geworven middels advertenties, vacatureborden, internet, enz. 
2.Interview 
Na verwelkoming op de vestiging worden alle persoonlijke gegevens, opleidingen, werkervaring en motivatie zorgvuldig doorgesproken. 
3.Testen/trainen 
Kandidaten kunnen worden getest op hun vaardigheden. Het is afhankelijk van de functie welke vaardigheden getest worden. 
4. Aanbieden van kandidaten 
Wanneer kandidaten voldoen aan uw profiel maakt De Uitzendspecialist - in overleg met u afspraken voor evt. sollicitatiegesprekken. Voor deze gesprekken krijgt u naast de cv`s, informatie over de nagetrokken referenties (indien gewenst) en de motivatie van de kandidaat. 

Twijfelt u nog aan ons? Probeer ons uit! Wij verheugen ons erop om kennis met u te maken!