Wagen-ID | Monsterseweg 117 | 2691JD s'Gravenzande | 0174-614399

Welkom op de bedrijfspagina van Wagen-ID Bedrijfswageninrichters, dé specialist in bedrijfswageninrichtingen. Snelheid, kwaliteit, innovativiteit en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij al vele jaren méér halen uit uw bedrijfswagen!

Wat doen wij?
Wij houden ons bezig met alles op, in, en aan uw bedrijfswagen.

Wagen-ID strekt zich door het leveren van een kwaliteitsproduct boven de massa uit, om een goed en eerlijk product in de markt te zetten, waarbij de klant en de inrichting in een zeer hoog vaandel staat. 

Het komt regelmatig voor dat wij onze “oude” inrichting na vier jaar omzetten in een nieuwe auto en dat deze dan nog eens vier jaar meegaat!

Een nieuwe bedrijfswagen wordt vanuit de fabriek LEEG afgeleverd bij de dealer. De wanden en de vloeren worden altijd achteraf nageleverd door de dealer of door een derde. Vaak zijn de vloerplaat en  zijwanden van een mindere, goedkopere  materiaal keuze en worden deze vervolgens los (rammelen) gemonteerd en niet afgekit. De autofabrikant heeft dit niet voor ogen. Zij heeft veel aan research en resonantie vermindering gedaan om een goede stille bedrijfswagen op de markt te zetten. Waarom dit ontdoen?

Wagen-ID Bedrijfswageninrichters richt zich op zowel de zakelijke (fleetonwners), als op de particuliere markt, waarbij "service" hoog in het vaandel staat. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten, zodat u altijd verzekerd bent van een bedrijfswageninrichting die aan alle gebruikseisen voldoet  waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. 

Wagen-ID Bedrijfswageninrichters is gevestigd in 's-Gravenzande (Westland) maar de activiteiten strekken zich uit over geheel Zuid-Holland en omstreken.