VT 2000 B.V. | Wateringen

http://www.vt2000.nl

VT 2000 B.V. is een gecertificeerde VvE beheerder, gevestigd in Wateringen. VvE beheer VT2000 werkt met een team van enthousiaste en betrokken mensen.Wij zijn een dienstverlenende organisatie met een flexibele en persoonlijke benadering naar klanten. Vanaf 1997 zijn wij de specialist op het gebied van beheer van VvE’s. Naar grote tevredenheid van onze klanten verzorgen wij het VvE beheer.

Voor elke VvE is een vaste beheerder aangesteld die zijn of haar werkzaamheden in teamverband uitvoert. De beheerder is de spin in het web en heeft de meeste contacten met de klant. Door het werken in teams is de continuïteit van de werkzaamheden altijd gewaarborgd. Per klant worden afspraken gemaakt. Deze afspraken worden vastgelegd zodat binnen het team van VT2000 iedereen op de hoogte is van de gemaakte afspraken en hier ook naar werkt.

wij streven naar een langdurige arbeidsrelatie. Wij bieden je een gewaardeerde plaats binnen ons enthousiaste en informele team. Binnen je afwisselende, uitdagende functie is er ook ruimte voor eigen initiatief. Door middel van een intern opleidingstraject zorgen wij ervoor dat jij alle ins en outs leert kennen. Tevens zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden en is er ruimte voor eigen initiatief.