VLS Schoonmaak | Middellijn 2 | 3335KC Zwijndrecht

De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen VLS zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief profileert. Het dienstenpakket zoals de VLS Groep dit aanbiedt is ontstaan uit de cultuur van het bedrijf. Een cultuur gericht op transparantie, deskundigheid en een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers. De afgelopen 40 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig en bescheiden familiebedrijf tot één van de grotere schoonmaakdienstverleners in Nederland, maar met behoud van het familiaire karakter. 

Onze organisatie blijft zichzelf, dichtbij de kern, specialiseert en ontwikkelt zich continu om nóg beter te worden waar we al goed in zijn; Schoonhouden. Van regulier schoonmaakonderhoud tot specialistische reiniging, VLS is met haar jarenlange kennis en professionele expertise binnen de schoonmaakbranche een betrouwbare partner voor vele opdrachtgevers op regionale oriëntatie, maar heeft daarbuiten een landelijke dekking en maakt ‘’Gewoon Lekker Schoon!’’

VLS Groep biedt een compleet pakket facilitaire diensten aan voor de zakelijke markt. VLS schoonmaak heeft zich gespecialiseerd binnen regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties op landelijk niveau. Ons bedrijfsonderdeel VLS Multiservice richt zich voornamelijk op eenmalige specialistische reinigingsopdrachten, maar ook de dagelijkse reiniging van trappenhuizen, evenementenhallen en ook voetbalstadions behoren tot deze unieke dienstverlening.

Wij nodigen u graag uit ons te leren kennen dus kijkt u gerust verder op onze website of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen.