Van der Ende Groep | Aartsdijkweg 23 | 2676 LE Maasdijk | 0174-515050

https://www.vanderendegroep.nl/nl

Waarom werken bij Van der Ende Groep

Van der Ende Groep is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Al meer dan 30 jaar produceren en leveren we een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. Wij bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. Onze vele innovatieve producten worden wereldwijd afgenomen.

Van der Ende Groep heeft veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers van het bedrijf (o.a. het aanbieden van sportprogramma’s, het aanbieden van stageplaatsen en begeleiding voor leerlingen), maar ook voor de maatschappij als geheel (o.a. bouwen Van der Ende Tennishal en hoofdsponsoring van het WK KassieBouwen, waarbij de opbrengst bestemd is voor ontwikkelingsprojecten Stichting De Zaaier in Congo).

Van der Ende Groep is sinds januari 2015 MVO Partner van MVO Westland, wat wil zeggen dat het bedrijf haar steentje bijdraagt aan een betere samenleving door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven binnen het bedrijf.