Tradecloud |

Tradecloud is een scale-up in de Yes!Delft incubator en groeit hard. Bij Tradecloud  willen we de grootste uitdaging in B2B-handel en -productie oplossen: snelheid. Handmatig werk met lage waarde en weinig zicht buiten de bedrijfsmuren leidt tot een lage reactiesnelheid. Inkopers besteden te veel tijd aan handmatige orderafhandeling en weten de exacte status van hun bestellingen niet. Leveranciers kennen de prognoses van hun klanten niet en moeten elke orderregel handmatig bevestigen. Dit alles leidt tot veel verspilling van tijd en grondstoffen.

We zijn ons bedrijf begonnen toen we zagen dat de meeste bedrijven intern momenteel vrij efficiënt zijn, maar extern is er geen echte samenwerking. De communicatie met klanten en leveranciers bevat nog steeds veel papier, e-mails en handmatig werk. Bedrijven zullen niet overleven als ze hun time-to-market en productieflexibiliteit niet vergroten. Wij geloven dat technologie, AI en big data-analyse dit probleem kunnen oplossen en een strategische tool kunnen zijn voor procesinnovatie.

Onze klanten zijn duurzame innovatieve bedrijven uit de top van maakindustrie zoals Gazelle, Quooker, Nooteboom trailers, ERIKS en vele anderen.