Waarom werken bij Paardekooper Group

Paardekooper is al sinds 1919 actief in de (inter)nationale verpakkingsmarkt. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt. En nog altijd zijn wij een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid bij elke opdracht.

Paardekooper behoort tot één van de honderd grootse familiebedrijven van Nederland. Daar zijn wij trots op, zeker wanneer je je bedenkt dat wij ooit begonnen zijn als kleinschalige papierhandel. We leverden toen voornamelijk aardappelzakken aan boeren uit de regio. Inmiddels leveren wij onze producten in ongeveer zeventig landen. En dat zijn niet alleen aardappelzakken, maar verpakkingen, disposables, verbruiksartikelen en hygiëneartikelen voor diverse markten.

Traditie en innovatie

Er is veel veranderd, behalve onze instelling. Traditie en innovatie gaan bij ons hand in hand. Persoonlijke aandacht, een hoge mate van betrokkenheid bij elke verpakkingsvraag en ‘gewoon’ hard werken. Net als Paardekooper senior dat deed. Daar zijn wij groot mee geworden, maar zeker ook dankzij onze drive om te (blijven) innoveren, zodat wij klanten altijd blijven verrassen.