Looye Kwekers | Naaldwijk | 0174-520060

http://www.looye.com/

Waarom werken bij Looye Kwekers

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. We verpakken de producten in onze eigen Verpakhal in Naaldwijk.

Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze groei verder voort te zetten.

Onze passie is al jaren onveranderd gebleven: smaakvolle tomaten kweken. Daar is meer voor nodig dan bijzondere tomatenrassen en bijzondere technische innovaties. Om smaakvolle tomaten te kweken heb je vooral een unieke manier van werken nodig. Met oog voor detail, met oog voor elkaar en met oog voor de natuur. Op deze pagina ontdek je hoe we al decennialang te werk gaan en hoe we dat nu en in de toekomst blijven doen.