La Place |

Historie
La Place werd in 1987 opgericht. In die tijd was het een revolutionaire formule. Een ‘marktrestaurant’ waar verse sappen, salades en versgebakken brood gepresenteerd werden op een plein, waar iedereen naar hartenlust zijn eigen menu kon samenstellen. Waar je als gast kon zien dat het eten vers gemaakt werd. Nu, 30 jaar later, is dit nog steeds onze kracht! Ook vandaag staat La Place voor natuurlijke, verse en huisgemaakte producten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken. Elke dag werken duizenden medewerkers er aan om gasten een heerlijke beleving te geven. Doe je met ons mee?

La Place groeit
La Place is continue in ontwikkeling en is altijd op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden, in en buiten Nederland.
Naast vestigingen in Nederland en Duitsland is La Place ook te vinden in Indonesië (Bali), Verenigd Koninkrijk (Londen) en in de Verenigde Staten (New York en San Francisco).

Ervaring is niet vereist
Ervaring in de horeca is geen vereiste om bij ons te komen werken. Wij trainen jou namelijk en medewerkers  trainen ook elkaar. Zo word je een echte ‘La Place professional’. Je hebt wel werkervaring nodig als je bij ons leiding wilt geven. Veel van onze managers zijn ooit als medewerker begonnen en doorgegroeid.

Daarom is werken bij La Place zo leuk
Bij La Place sta je continu in contact met jouw gasten. Zij zien hoe je het eten bereidt en kunnen jou altijd een vraag stellen. Dat is veel fijner dan achter de schermen werken, waar niemand je ziet. Werken bij La Place staat ook voor plezier en collegialiteit. Vooral als het druk is en er veel gedaan moet worden, heb je elkaars hulp nodig. Samen bereiken we een goede beleving voor de gast.