Kwantum | Van Het Hoffstraat 12 | 2991 XP Barendrecht | 0900-2355926

https://www.werkenbijkwantum.nl/

Waarom werken bij Kwantum

Eigentijds wonen bereikbaar maken…
Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België en sinds 2014 onderdeel van de Homefashion Group. We werken al meer dan 40 jaar samen met zo'n 1800 collega’s. We zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

Eigentijdse collectie volgens de laatste woontrends
Ken je onze collectie? Een ruime collectie eigentijdse interieurproducten, helemaal volgens de laatste woontrends. Met een brede keus in verlichting, meubelen en decoratie hebben klanten binnen no-time een eigentijdse inrichting. Daarnaast bieden we een compleet aanbod voor de aankleding van een huis. Of iemand nou op zoek is naar een nieuwe vloer, prachtige gordijnen of een perfecte kleur voor op de muur.

Altijd een passende oplossing
Gordijnen kunnen we op maat maken en thuis ophangen. Of de vloeren perfect inmeten en leggen, dankzij onze stoffeerdersdienst Benesto. Door ons uitgebreide assortiment slaagt iedereen bij Kwantum altijd. En dat voor de laagste prijs.

Voel jij je thuis bij ons?
In alles zorgen we er samen voor dat we met onze kwaliteiten ondernemerschap, klantgerichtheid en eigenzinnigheid de klant elke keer weer verrassen. Wel willen we het graag eenvoudig houden. Dat is Kwantum eigen. Voel jij je thuis bij ons? Bekijk meteen onze vacatures.

Voel jij je thuis bij ons?
Wij zijn de Homefashion Group. Bij ons vind je alles op het gebied van woninginrichting. Want wij maken eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen. Dit doen we met onze formules Kwantum Nederland, Kwantum België en onze stoffeerdersdienst Benesto. We werken samen met een team van meer dan 1800 collega’s vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg, onze distributiecentra in Tilburg en Diessen en meer dan 110 winkels en onze webshop. Voel jij je thuis bij ons?