KP Holland | Naaldwijk, Naaldwijk, Naaldwijk | 0174-623666

https://www.kpholland.nl/nl

Born to breed & bloom
Als vooruitstrevende kweker produceert KP Holland producten van goede en constante kwaliteit. De unieke combinatie van de disciplines Breeding & Growing binnen één onderneming maakt KP Holland een bijzondere speler in de markt. Productkennis en marktkennis bevinden zich onder hetzelfde dak. De rassen die binnen Breeding worden ontwikkeld, zijn getoetst aan de marktkansen. Marktkansen doorvertaald bij de ontwikkeling van nieuwe rassen.

Geschiedenis
In 1950 legde Jan van der Knaap de basis voor KP Holland als bloeiende planten kwekerij. 70 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van het afkweken van bloeiende planten, én de ontwikkeling van nieuwe rassen. Onder leiding van de 6 directieleden werkt het team van 120 vaste medewerkers, op de 5 locaties elke dag zorgvuldig aan producten van optimale kwaliteit.

Duurzaamheid
KP Holland is in het bezit van labels MPS, SQ (socially qualified) MPS GAP en Fair Flowers fair plants, wat inhoudt dat er duurzaam en op milieu vriendelijke wijze wordt geproduceerd. Wilt u meer weten over duurzaamheid binnen KP Holland, neem dan contact met ons op.