Hollander Techniek |

Waarom werken bij Hollander Techniek

We weten het: werken in de techniek, banen genoeg. Daarom is het belangrijk dat je weet wat Hollander Techniek aan extra’s te bieden heeft. Wij zijn een technische dienstverlener van formaat met het hoofdkantoor in Apeldoorn en werklocaties in Almere, Amersfoort en Almelo. Met bijna 400 medewerkers zijn we actief in drie marktsegmenten; utiliteit, retail en industrie. Binnen deze marktsegmenten hebben we specialisme in elektrotechniek, werktuigbouw, zwembadtechniek, beveiligingstechniek, IT, industriële automatisering, robotisering en winkelautomatisering.
Vanuit deze specialismen ontzorgen wij onze klant. Wij doen dit vanuit de diensten; advies, ontwerp, realisatie en service en onderhoud.

Ruimte voor ideeën
Dit betekent dat je heel veel mogelijkheden krijgt. Met steeds weer uitdagende projecten, veel ruimte voor jouw ideeën en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Maar je vindt hier vooral ook een prettige werksfeer, waarin je elkaar als team ondersteunt en samen aan topprestaties werkt. Onze mensen noemen zich dan ook vol trots ‘Hollanders’. Omdat we een gezonde groei kennen, willen we jou hier graag bij hebben.

Wat ons typeert
Betrokken zijn is iets dat ons karakteriseert. Met ruimte voor eigen inbreng en gevoel voor verantwoordelijkheid bouwen we samen aan oplossingen. Gedreven door een passie voor techniek, zien wij uitdaging in de vraagstukken van onze klanten. Met deze bevlogenheid denken we in mogelijkheden en verleggen we grenzen. Door gezamenlijke prestaties dragen we bij aan de wereld om ons heen. Techniek is wat ons verbindt, plezier in het werk is wat we uitstralen. Wij ontplooien ons op een geheel eigen manier zodat wij echt het verschil maken. Met trots varen we onze eigen koers en doen we wat we beloven.   
En dat is typisch Hollander Techniek