HBM Dakbedekking |

HBM Dakbedekking is opgericht in 1947 door de heer Broekhuizen. Na de start in Eindhoven is er in 1948 gekozen voor de vestigingslocatie in Ridderkerk. In 1969 hebben de twee zoons het bedrijf voortgezet. Het bedrijfspand aan het Oosteinde 4a in Barendrecht werd in 1981 samen met bouwbedrijf BAM neergezet en hier is HBM Dakbedekking nog steeds gevestigd.

In 1989 hebben de broers Broekhuizen de aandelen overgedragen aan Aad van Loenen en Albert Hoving. Zij hebben het bedrijf verder uitgebreid naar een zekere partner in de dakenwereld met de oprichting van DAKMERK in 1992. Inmiddels hebben Nick van Loenen en Richard Hoving de zaken van hun vaders overgenomen.

Al tientallen jaren wordt er veel tijd geïnvesteerd in duurzame en betrouwbare oplossingen voor de daken van onze klanten. Door dicht bij onze klanten te blijven zien wij de toekomst rooskleurig tegemoet.

Waar vroeger de werkzaamheden louter bestonden uit dakdekken met bitumineuze producten, worden hiernaast tegenwoordig alle vormen van kunststof dakbedekkingen verwerkt. Hierop kunnen wij alle vormen van gebruiksdaken of multifunctionele daken verwerken, zoals groendaken, zonnepanelen en parkeerdaken.