Groenrijk De Carlton | Naaldwijkseweg 257 | 2691PV s Gravenzande | 0174412997

http://www.decarlton.nl

Groenrijk DeCarlton beschikt over een zeer uitgebreid assortiment tuinartikelen en materialen. Hieronder een greep uit ons assortiment naast ons aanbod in bloemen en planten.BESTRATING
Het assortiment bestrating is groot en loopt uiteen van natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind- en gritsoorten maar ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast. Voor sierbestrating worden vaak betonklinkers gebruikt, deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor uitgebreide informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht.

GAZON
Wilt u een mooie groene grasmat, dat kan best maar kies dan wel voor een grassoort die bij u past. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten, kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde. U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Een gazon kan worden ingezaaid maar wilt u een snel resultaat dan bestelt u graszoden. Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin.

GEREEDSCHAP
Goed gereedschap is een absolute vereiste, niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis maar ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers.

TUINMEUBELEN
Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen naar u te lonken. Een ruime keuze in kunststof meubelen maar ook hardhout en zeer trendy de combinatie aluminium met hardhout en niet te vergeten de kunststof rotan meubelen: niet van echt te onderscheiden en onderhoudsvrij. Makkelijke stapelstoelen en gekleurde bistrosets , kortom genoeg keuze om een zomerlang te genieten. En natuurlijk ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens, van eenvoudig tot zeer behaaglijk maar ook mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten.

TUINHOUT
Door nieuwe impregneringssystemen is het vurenhout goed verduurzaamd en vergt het weinig onderhoud. Door de grote keuze in houtverdelingsproducten kunnen schuttingen, pergola`s en hekjes in allerlei kleuren gebeitst worden. Naast de houten tegels van 50x 50 cm zijn er nu ook tegels van 1 x 1 meter, makkelijk te verwerken en verrassend mooi. Ook voor het bevestigingsmateriaal kunt u bij ons terecht.

VIJVER
Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag geniet. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststof vijvers en vijvers die u bekleedt met vijverfolie. De folie is in diverse breedtes verkrijgbaar, voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters maar ook welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden, een Koikarper hoort niet thuis in een kleine vijver, een goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Ook vindt u bij ons een groot assortiment zuurstof- en waterplanten. Kortom alles voor uw tuin op één adres.