de Brabander Schilderwerken | Jupiter 67 | 2685LV Poeldijk | 0618799651

http://www.mdb-schilderwerken.nl

SCHILDERWERKEN 
Vanzelfsprekend doen wij schilderwerken. Dit doen wij zowel voor binnen- als buitenprojecten. Uw onroerend goed is een groot bezit en het schilderwerk is het visitekaartje daarvan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw onroerend goed is altijd een goede investering. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Daarnaast beschikken wij over een team van zeer vakbekwame en prima opgeleide vakmensen. 

ONDERHOUDSADVIES 
Als erkend schildersbedrijf bekijken wij graag samen met u naar de onderhoudstoestand van uw onroerend goed. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel onderhoudsadvies uit. Vele tevreden klanten hebben hun (onderhouds)schilderwerk reeds uitbesteed aan Martijn de Brabander Schilderwerken. 

SPUITWERK 
Naast het `traditionele` schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in het zogenaamde spuitwerk. Het opspuiten van muurverf geeft een mooier resultaat dan met de verfroller “rollen”. Het "rollen" laat altijd een structuur na terwijl men daar bij opspuiten geen last van hebt. Juist wanneer wanden en plafonds mooi glad zijn gestuct, zou het zonde zijn als dit teniet wordt gedaan door de nadelen van het rollen. Door de muurverf te spuiten krijgt men gladde, egale en strakke wanden én plafonds. Wij hebben de beschikking over professionele apparatuur voor dit spuitwerk. 

WANDDECORATIE 
Wij kunnen ook alle soorten wanddecoratie voor u verzorgen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het plakken van alle soorten behang. Wij kunnen u dan ook een ruime keuzemogelijkheid bieden voor het opbrengen zowel papier als (schuim)vinylbehang als wel glasvezelbehang. 

KLEURADVIES 
En bovenop al deze diensten bieden wij u graag een kleuradvies zodat uw onroerend goed echt uw visitekaartje wordt en blijft! Kortom, als kwaliteit een vereiste is, dan kiest u voor Martijn de Brabander Schilderwerken!