De Bommel Meubelen | Leehove 54 | 2678 MC De Lier | 078 674 3000

https://www.debommelmeubelen.nl/

Waarom werken bij De Bommel Meubelen

De Bommel Meubelen is opgericht door Robert de Hoop en Marco Bakkers. Zij begonnen een ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen 11 filialen, een outlet store en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Een passie voor hout brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. De Bommel Meubelen vindt het haar plicht om verantwoord met het bos om te gaan. In samenspraak met Staatsbosbeheer in de diverse landen waar de Bommel Meubelen opereert, wordt er met uiterste zorg omgegaan met de kap van bomen. De oude bomen worden door een specialist van Staatsbosbeheer geselecteerd. Alleen dan mogen deze bomen gekapt worden. Nieuwe bomen krijgen zo ook de ruimte om uit te groeien tot volwassen bomen. Ook wordt er zorgvuldig omgegaan met de omringende bomen. Vruchtdragende bomen mogen bijvoorbeeld niet beschadigd worden, omdat anders de fauna er schade van ondervindt.

De Bommel is begonnen als meubelmakerij. Wat ooit begon in de garage achter het huis is nu uitgegroeid tot een toonaangevende meubelzaak in Nederland. De Bommel ontwerpt en produceert zelf haar meubelen.Van boom tot product, de Bommel heeft controle over het gehele productieproces. De Bommel heeft fabrieken in Roemenië, Bosnië en Indonesië waar de meubelen naar hoge eisen geproduceerd worden. Onze showrooms zijn te vinden in Almere, Amsterdam, Breda, Cruquius, De Lier, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Strijen, Utrecht en Zoeterwoude.