Cool Control B.V. | | 0174248441

http://www.coolcontrol.nl/

Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogstaande logistieke dienstverlening. Onze klanten zijn internationale producenten en exporteurs van (exotisch)fruit en groente. Wij zijn dé specialist op het gebied van douaneformaliteiten, gekoelde opslag, kwaliteitsbeheersing, value added logistics en transport. Wij onderscheiden ons door ons goede advies en onze slagvaardige aanpak. 

Onze medewerkers zijn logistieke specialisten met een proactieve aanpak en oplossingsgerichte mentaliteit. Het bedenken en uitvoeren van maatwerk oplossingen stelt ons in staat flexibele logistieke dienstverlening aan te bieden aan onze klanten met de focus op kwaliteit. 

Cool Control verwacht een tomeloze inzet van medewerkers, maar 'Work hard, play hard' is het motto! Elke vrijdag staat de borrel klaar met hapjes om het weekend goed te beginnen. Daarbij organiseren wij diverse uitjes, kwartaalborrels en feesten om het werkplezier en de collegialiteit te vergroten. Onze bedrijfscultuur is open en informeel. Het familiaire gevoel van de organisatie is één van de redenen die Cool Control the best place to work maakt. 

Kijk voor meer informatie op www.coolcontrol.nl en alle vacatures op www.groeimeemetcoolcontrol.nl