Certus Groep |

Waarom werken bij Certus Groep

Ons verhaal
Certus Groep gelooft in unieke persoonlijkheden die hun krachten bundelen. Wij zijn opgericht in 2015 en bestaan uit een groep toegewijde mensen die in het bezit zijn van de meest uiteenlopende kwaliteiten. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert door maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming, trainen, begeleiden, en verbinden wij mensen binnen de overheid. Als organisatieadviesbureau verzorgen wij HR-diensten op maat. Onze dienstverlening omvat opleidingen, loopbaanbegeleiding, arbeidsbemiddeling en ons talentenprogramma. Certus Groep is dé kennispartner voor de overheid.

2018
Onze groei zet door. We vergroten ons werkgebied naar de provincie Zeeland en de regio West-Brabant. We openen in oktober een tweede vestiging in Amsterdam en bedienen vanuit daar het publieke domein in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Ons interne team bestaat inmiddels uit tien toegewijde mensen. We behalen het ISO 9001 certificaat, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, en optimaliseren onze interne bedrijfsprocessen. We breiden onze organisatie verder uit met gepassioneerde vakspecialisten. Het Financieele Dagblad bekroont Certus Groep voor de tweede maal op rij tot FD Gazelle.

2017
Ons team groeit naar 8 collega’s en we helpen in 2017 meer dan 100 overheidsspecialisten naar een unieke arbeidsrelatie binnen de overheid. We ontwikkelen ons Talentenprogramma voor de publieke sector en worden de trotse bewoners van een tweede toren in het Witte Huis in Rotterdam. Onze kantoorruimte wordt hierdoor verdubbeld waardoor we inmiddels kantoor houden op de gehele zevende verdieping. Onze groei wordt beloond met een FD Gazelle award. Het Financieele Dagblad meldt dat we op de 152e plaats staan op de lijst van snelst groeiende bedrijven in Nederland.

2016
Het startsein voor onze groei. We groeien in 2016 van twee naar vijf collega’s en starten met het verbinden en begeleiden van mensen binnen het sociaal domein. Onze eerste buitenlandse trip is een feit. Vanuit ons netwerk worden we uitgenodigd voor een inspirerend bezoek aan de gemeente Malaga en haar prachtige gemeentehuis. Andere inspirerende gemeentebezoeken leggen we uiteraard in Nederland af. We werken inmiddels samen met meer dan twintig gemeenten in de provincie Zuid-Holland en organiseren onze eerste zomerborrel voor onze relaties op het dakterras van het monumentale Witte Huis in Rotterdam.

2015
Organisatieadviesbureau Certus Groep wordt opgericht vanuit het historische Witte Huis in Rotterdam. Certus komt uit het Latijn en betekent zekerheid. Dit begrip past binnen onze bedrijfsfilosofie. Certus Groep is te allen tijde een zekere factor en toegewijde kennispartner voor de publieke sector.

Als onderdeel van de Certus Groep Holding wordt detacheerder Certus Groep Personeelsdiensten opgericht. De werving & selectieactiviteiten in het fysiek domein, van arbeidsbemiddelaar Saturo Overheid, worden overgenomen en geoptimaliseerd. Vanuit onze jarenlange ervaring binnen de overheid ontwikkelen we ons loopbaanbegeleidingsprogramma, waar de unieke aspecten van het publieke domein in verweven zijn.

Onze visie
Certus Groep helpt mensen binnen het publieke domein optimaal te presteren.

Onze missie
In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert door maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming vertalen wij de strategische visie van publieke organisaties naar mensgerichte oplossingen. Dit doen wij door continu samen met onze overheidspartners diensten gericht op de actuele uitdagingen van de overheid te organiseren.

 Certus Groep staat voor

  • Persoonlijk
  • Van begin tot eind een betrokken contactpersoon
  • Kennis
  • Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur
  • Kwaliteit
  • Verweven in elk element van onze dienstverlening
  • Betrouwbaarheid
  • De zekere partner voor de publieke sector
  • Samenwerken
  • Specialisten die integraal samenwerken