Batenburg Bedrijfshuisvesting | Honderdland 71 | 2676 LS Maasdijk | 0174-282555

https://batenburg-bhv.nl/

Waarom werken bij Batenburg Bedrijfshuisvesting

Batenburg Bedrijfshuisvesting is met het aanbod van bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, kavels, showrooms en winkelpanden specialist in bedrijfsobjecten in Westland, Vlaardingen en omstreken.

Batenburg Bedrijfshuisvesting assisteert opdrachtgevers bij de verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten. Ook assisteren wij klanten met de aanhuur en aankoop. Hiernaast gaat onze dienstverlening verder. Wij bemiddelen tussen opdrachtgever en eventuele koper, huurder of gemeente. Maar wij geven ook advies over bedrijfshuisvestingsvraagstukken, zoals het wel/niet verlengen van een huurovereenkomst, het opmaken van een waardebepalingen en het assisteren bij juridische vraagstukken over bedrijfshuisvesting. Bij nieuwbouwprojecten denken wij graag mee om het project goed in de markt te zetten.

Makelaar met specialisatie bedrijfshuisvesting
Ruim dertig jaar is Batenburg Bedrijfshuisvesting een bekende naam in de regio, waarbij vanaf 2006 een bedrijfs onroerend goed vestiging in Westland is geopend. Door specialisatie in uitsluitend bedrijfs onroerend goed beschikt Batenburg Bedrijfshuisvesting over alle specialistische kennis en inzicht van alle actualiteiten omtrent bedrijfshuisvesting.

GW Batenburg Bedrijfshuisvesting in Vlaardingen
Sinds juni 2018 is GW Makelaars verdergegaan als GW Batenburg Bedrijfshuisvesting. 

De van oorsprong Vlaardingse bedrijfsmakelaars, zet samen met mede-eigenaar Abry Dijkshoorn en het team van Batenburg Bedrijfshuisvesting de activiteiten van het kantoor voort. De continuïteit blijft gewaarborgd en de focus gebieden en regio blijven onveranderd.

Samenwerking met Funda in Business
Batenburg Bedrijfshuisvesting kan uw object ook op presenteren op Funda in Business. Deze website is specifiek voor bedrijfs onroerend goed, waardoor het zoeken naar verschillende vormen van een bedrijfsobject centraal staat. Door het plaatsen van uw bedrijfsobject op Funda in Business wordt het bereik voor de verkoop/verhuur van uw object aanzienlijk vergroot.

Het deskundige team van bedrijfsmakelaars
Vanuit ons kantoor in Maasdijk, gevestigd op bedrijventerrein Honderdland, opereren wij met ons team de markt van bedrijfshuisvesting in Westland, Den Haag, Delft, Rotterdam en omstreken. Ons team bestaat uit Elco Bouwmeester, Jim Zuidgeest, Abry Dijkshoorn en Maikel Middelburg. Een klein team qua aantal, maar groot qua denken en opereren. Het voordeel van een klein team is dat wij weten wie de opdrachtgevers zijn en dat alle bedrijfsmakelaars actuele kennis hebben van de objecten binnen het aanbod. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.