Allround Computer Service B.V. | Honderdland 151 | 2676LT Maasdijk | 0174610900

http://www.allround.nl

Waarom werken bij Allround Computer Service B.V.

Allround

Wij zijn actief in verschillende branches en bieden hier al jaren uiteenlopende oplossingen aan. Met 20 medewerkers is Allround Computer Service B.V. in staat gebleken om zowel grote als kleine projecten tot een goed einde te brengen. De samenstelling van het team zorgt er daarnaast ook voor dat we zeer veelzijdig zijn en hierdoor verschillende oplossingsrichtingen kunnen aanbieden.
Door de veelzijdigheid aan projecten en de verschillende branche gerelateerde oplossingen hebben wij allround medewerkers die op veelsoortige projecten kunnen worden ingezet en hiermee steeds veelzijdiger worden.

Service

Onze mening dat alles ‘moet werken’ heeft ervoor gezorgd dat we betrouwbare oplossingen hebben gerealiseerd die doen wat we beloofd hebben. Een betrouwbare basis waarop u uw bedrijfsvoering kunt baseren is steeds belangrijker en vooral wanneer ICT even niet werkt, zullen wij er voor u staan. Wij zijn graag de handjes op de werkvloer of ondersteunen u graag vanaf afstand wanneer ICT moet werken. Wij kunnen dit preventief door uw systemen te monitoren of door direct te reageren wanneer zich problemen voordoen. De flexibiliteit van een team van 20 service gerichte mensen maakt dit allemaal mogelijk.

Allround Computer Service B.V. is sinds haar oprichting, op 1 januari 1987, actief in de wereld van de ICT. Mede door haar ‘open’ opstelling en door haar mening dat ‘alles moet functioneren’ heeft Allround Computer Service B.V. een hecht klantenbestand weten op te bouwen. Mond-tot-mondreclame en doen wat je zegt, staan hierbij al jaren centraal.