Allrent |

Wij bieden onze klanten de beschikking over de juiste en optimale invulling van tijdelijke ICT-wensen voor hun organisatie of relaties. Wij verhuren apparatuur voor enkele maanden of voor een paar uur. Of u nu honderden stuks nodig heeft of slechts één.

Allrent ICT Solutions levert in producten, mensen, kennis en services altijd en overal een 100% oplossing. Voor iedereen, voor iedere vraag en voor iedere uitdaging. Geen vraag gaat te ver, geen opdracht is te gek. Allrent ICT Solutions zorgt met haar professionals altijd voor een oplossing die werkt. En als het niet werkt zorgen we dat het werkt. Dat zijn wij.

Vanuit servicegerichtheid, vakmanschap en een onvoorwaardelijke drive voor de klanten, collega’s en het bedrijf bouwt Allrent ICT Solutions al jaren aan een indrukwekkende reputatie.
Wij zijn gespecialiseerd in het op korte termijn organiseren, installeren, managen en supporten van een complete IT omgeving. Of het nu gaat om het leveren van PC’s en laptops met de nieuwste software, complexe netwerken, presentatiesystemen en imposante videowalls, printers en randapparatuur of andere ICT producten.