A. de Wit Transport BV | ABC Westland 328 | 2685 DD Poeldijk

Over ons
A. de Wit Transport B.V. is gevestigd in het Westland, in de directe omgeving van Bloemenveiling Flora Holland, en verricht dagelijks groupage transport van bloemen en planten van en naar de Elzas in Frankrijk. Met name Strasbourg, Colmar, Mulhouse, Belfort en directe omgeving.

Onze specialiteit is het vervoeren van bloemen en planten, echter is er op aanvraag ook ander (gekoeld) transport mogelijk.

Wij hebben de mogelijkheden om zowel ’s nachts als overdag te leveren.

Historie
De heer A.L.P. de Wit is in 1973 begonnen als Importeur en Exporteur van Bloemen en Planten naar Duitsland, met name Berlijn. Hij heeft dit jaren met plezier gedaan maar was toch opzoek naar een nieuwe uitdaging. In 1979 zag hij een nieuwe uitdaging om de export te verbreden met Frankrijk, met name de Elzas. In 2003 heeft hij besloten om te stoppen met de export en zich volledig te richten op het groupage vervoer naar de Elzas in Franrkrijk. Hij is begonnen met twee vrachtwagens en twee personeelsleden en reed hier zelf ook nog met regelmaat mee. Nu zijn we gegroeid tot een wagenpark van 10 vrachtwagens (vier combi’s en zes trailers) en 14 personeelsleden. 

In 2014 is het bedrijf een Familiebedrijf geworden, met vader nog aan het roer ondersteund door zijn drie dochters!

Wagenpark
Het merendeel van het personeel beschikt over een eigen vaste vrachtwagen. Hierdoor ligt de zorg van de vrachtwagen bij de chauffeur zelf en gaan ze hierdoor ook zeer zorgvuldig om met de vrachtwagen maar ook met de producten die ze vervoeren. Alle voertuigen zijn voorzien van een mobiele telefoon zodat er direct contact is tussen chauffeurs en planners en hierdoor korte lijnen ontstaan. Bij onvoorziene gebeurtenissen kan de klant hiervan direct op de hoogte gesteld worden. Daarnaast zijn onze vrachtwagens allemaal voorzien van een volgsysteem en hierdoor kunnen wij uw goederen op de voet volgen. De reparaties aan de voertuigen hebben wij volledig uit besteed, waardoor wij beschikken over 24 uurs – service van de dealers en vertragingen hierdoor zeer beperkt worden in pechgevallen. Wij zijn continu aan het investeren in ons wagenpark, zodat we een goede dienstverlening aan onze klanten kunnen bieden. Daarnaast werken wij alleen met ervaren en gemotiveerd personeel!