JS Laadtechniek | bandijkweg 25 | 2678 LH Maasdijk | 0174-540340

https://www.jslaadtechniek.nl/

Waarom werken bij JS Laadtechniek

De missie van JS Laadtechniek? Wij laten niemand in de kou staan! Een prachtige missie die er nooit zou zijn gekomen als oprichter John van der Spek niet zo vaak “nee” had moeten verkopen in zijn functie als Project Engineer Hydrauliek bij het bedrijf waar hij in de jaren ’80 werkte. Dat moest anders, zo vond John. En het ging anders! John begon voor zichzelf en liet er geen gras over groeien. Samen met vrouw Suzan bouwde hij in ruim jaar 30 jaar aan een bedrijf dat anno nu niet meer is weg te denken uit de transportwereld. Met inmiddels vier vestigingen is het de meest succesvolle en duurzame leverancier van laadkleppen en voor het onderhoud en de 24/7-service aan bestaande laadkleppen. Wie de klanten van JS zijn? JS is werkzaam in zowel de distributiesector als in het personenvervoer. Denk aan trailerverhuurders, kwekerijen, (horeca)grossiers, transportbedrijven en carrosseriefabrieken, maar ook aan taxibedrijven en rolstoelbussen. En die klanten? Dat worden er door de unieke en klantgerichte werkwijze steeds meer. Door toenemende groei is het daarom de hoogste tijd voor nieuwe medewerkers, ofwel monteurs/leerling-monteurs. Mensen die hun werk niet zien als slechts een manier om geld te verdienen, maar voor techniekliefhebbers die hun werk als een regelrechte uitdaging zien. Stap jij op onze laadklep? Wij helpen je omhoog!

De medewerker: Jaime de Roo Voor Jaime de Roo uit ’s-Gravenzande kwam tien jaar geleden een droom uit. Hij mocht na een gesprekje met eigenaar John van der Spek als 16-jarig broekie langskomen in de werkplaats van JS Laadtechniek in Maasdijk. Dat kwam mooi uit, want Jaime hield als jongen al zijn hele leven van ‘sleutelen’. Nou, daarvoor was hij aan het goede adres bij JS Laadtechniek. ‘In de metaal was ik al aardig thuis’, zegt Jaime in het in 2019 prachtig vernieuwde en uitgebreide hoofdkantoor in Maasdijk. ‘Ik moest door de hydraulische werking van de laadkleppen alleen nog elektrotechniek erbij leren. Dat is gebeurd. Ik startte als leerling-monteur binnen het bedrijf. Dat was heel leuk en leerzaam, ik voelde mij al snel helemaal thuis in de informele werksfeer. Maar ik wilde wel meer en kon mezelf goed doorontwikkelen. Na een tijdje werd ik officieel monteur, een mooie mijlpaal al in mijn carrière. Weer iets later werd ik bus-servicemonteur, zodat ik ook storingen langs de weg kon verhelpen. Omdat JS erg tevreden was met mijn ontwikkeling, ben ik recent benoemd tot assistent-chef werkplaats. Wie had dat ooit gedacht toen ik als jonge jongen hier

binnen kwam lopen? Het geeft maar aan dat er binnen JS diverse mogelijkheden liggen om je door te ontwikkelen.’ Los van het werk, is Jaime ook erg content met de manier van werken binnen JS: ‘Je bent hier zeker geen nummer. Iedereen kent elkaar, ook de mensen van de andere filialen. De werksfeer is goed, we hebben leuke bedrijfsuitjes en ook het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gewoon boven CAO. Dat geeft aan dat je hier echt aan een goede toekomst kunt werken.’ Hoofd techniek en verkoop Jeroen van der Spek wil ook nog iets kwijt: “Let wel: wanneer je hier komt werken, mág je je ontwikkelen en groeien, dat hoeft natuurlijk niet. Iemand die tevreden is met zijn functie als monteur en dit graag wil blijven, is hier net zo goed op zijn plek. Dus niets moet, alles mag.’ Heeft Jaime tot slot nog verdere ambities? ‘Ik kan natuurlijk nog chef-werkplaats worden en daarna nog coördinator van alle werkplaatsen worden, maar of dat gaat gebeuren? We zullen zien. We groeien nog steeds. Voorlopig ben ik heel tevreden met wat ik al bereikt heb bij JS Laadtechniek.’

Opleiden op “De JS-manier”
Werken bij JS Laadtechniek is best bijzonder. Waarom? Omdat je als monteur zowel actief bent in de elektrotechniek, hydrauliek, mechanica en werktuigbouwkunde. Er bestaat natuurlijk geen eenduidige opleiding, waarin al deze vakgebieden zijn geïntegreerd. Dus wat bedachten we bij JS Laadtechniek? Onze eigen opleidingsmethodiek! Beter gezegd: we leiden je individueel en in groepsverband op volgens “De JS-Manier”. Wat houdt dit in? Onder leiding van onze professionele opleidingscoach ga je via de mobiel inzetbare laadklepsimulator (de bok), maar ook on-the-job aan de slag om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. En geloof ons als we zeggen dat dit heel veel kneepjes zijn, die elk jaar door nieuwe ontwikkelingen in de laadklepindustrie ook nog eens worden uitgebreid. Maar met ons Storingsstappenplan én een Technisch Hart met meer dan 100 jaar ervaring inlaadkleptechniek vinden we natuurlijk altijd de juiste oplossing! Overigens kijken we in de opleiding niet alleen naar de technische kneepjes van het vak. Het kan natuurlijk ook dat je je op andere gebieden wilt ontwikkelen. Of dat wij een bepaalde ontwikkeling willen stimuleren, bijvoorbeeld wanneer je promotie maakt en mensen aan gaat sturen. Wij zorgen er dan voor dat je leert om leiding te geven. Kortom, opleiden via “De JS-Manier” helpt je niet alleen als werknemer, maar ook als mens om vooruit te komen in het leven. En zeg nou zelf: wie wil dat nu niet?

JS Laadtechniek B.V. - met vier vestigingen in de Randstad - is een erkend bedrijf, dat gespecialiseerd is in het plaatsen, repareren, onderhouden en zelfs verhuren van hydraulische laadkleppen voor goederen en personen vervoer.

Tot onze klanten behoren zowel gerenommeerde trailerverhuurders als kwekerijen, transportbedrijven, personenvervoersbedrijven en carrosseriefabrieken. Doordat ons klantenbestand steeds groter wordt, groeien wij "gezond" mee en zoeken wij voor onze 4 vestigingen versterking.